Ιατρική του μέλλοντος

Εσείς γνωρίζετε ποια είναι η βιολογική σας ηλικία;

Γράφει: Ελεάνα Παπαχαραλάμπους
9/2/2018

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην επιθυμεί να ζήσει περισσότερο και να διατηρήσει την υγεία του. Κανείς δεν θέλει να υποστεί μία φθίνουσα κατάσταση υγείας ή τις χρόνιες παθήσεις που συνοδεύουν την διαδικασία της γήρανσης.

Πριν αποφασίσετε πως θα μειώσετε τον ρυθμό της γήρανσης σας, πρέπει πρώτα να εκτιμηθεί σωστά η βιολογική σας ηλικία σε σύγκριση με την ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ. Ως βιολογική ηλικία ορίζεται ο εξατομικευμένος ρυθμός γήρανσης του καθενός.

Θα φανταζόσασταν ποτέ ότι θα μπορούσατε με μια εξέταση να μετρήσετε τη βιολογική σας ηλικία; Τον τρόπο που γερνάτε; Και το σπουδαιότερο, ότι θα μπορούσατε να ανακόψετε την εκφυλιστική διαδικασία της γήρανσης και να ζήσετε πιο υγιείς, πιο πολλά χρόνια; Πλέον η μέτρηση αυτή είναι γεγονός.

 

 

Πώς γίνεται η μέτρηση της βιολογικής ηλικίας

Η ανάλυση, απαιτεί μικρή ποσότητα αίματος. Με βάση τα αποτελέσματα των αναλύσεων οι εξεταζόμενοι θα ακολουθήσουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα και θα γίνεται επανέλεγχος κάθε 3 μήνες.

Αφού γίνουν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις και έχει καταγραφεί το πλήρες  προφίλ του ασθενούς, στη συνέχεια θα ακολουθεί η προτεινόμενη θεραπεία.

Να αναφέρουμε, τέλος, πως το γεωγραφικό τόξο της αντιγήρανσης στην Ελλάδα, ξεκινά από τα νησιά του Ιονίου, συνεχίζει στην Ορεινή Πελοπόννησο και καταλήγει στην Ορεινή Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου.

Το μυστικό της μακροζωίας των κατοίκων αυτών των περιοχών, σύμφωνα με τις έρευνες, κρύβεται στη μεσογειακή διατροφή, τους περιβαλλοντικούς παράγοντες αλλά κυρίως στην έλλειψη στρες από τη ζωή τους και στην κοινωνική ζωή που έχουν ! Συμπέρασμα; Γερνάμε όπως ζούμε. 

Κλείσε το ραντεβού σου στην Ορθοβιοτική και μάθε την βιολογική σου ηλικία

Περισσότερες πληροφορίες: T (+30) 210 3230000 & E: info@orthobiotiki.comΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ