Η γιαγιά μου

8 top ανδρικά gifts για αυτά τα Χριστούγεννα

Γράφει: Ελεάνα Παπαχαραλάμπους
22/12/2017
Τα καλέσματα σε σπίτια συγγενών, φίλων και της οικογένειας δίνουν και παίρνουν και σκεπτόμενοι τι δώρα θα κάνετε το μυαλό σας απλά σταματάει να λειτουργεί στα ανδρικά δώρα. Σας είναι δύσκολο να μπείτε σε μυαλό του μπαμπά, του αδερφού, του κολλητού ή του συντρόφου σας και να αποφασίσετε τι δώρο μπορεί να θέλει να πάρει φέτος από εσάς.

Η αλήθεια είναι ότι να αγοράσουμε ένα ωραίο και πρωτότυπο δώρο ίσως να μας δυσκολεύει. Και αυτό γιατί οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την εντύπωση ότι οι επιλογές για αντρικά δώρα είναι πιο περιορισμένες σε αντίθεση με εκείνες για το γυναικείο φύλο.

Σας έχουμε όμως την λύση. Ρωτήσαμε 8 άνδρες τι δώρο θα ήθελα για τα Χριστούγεννα (και όχι μόνο) και φτιάξαμε μια λίστα με τα top ανδρικά gifts:

1. Παπιγιόν – Θα τον γλιτώσετε από τον κόπο να αποφασίσει τι θα φορέσει στο ρεβεγιόν

2. Ξύλινο ρολόι - Μοντέρνο, πρωτότυπο και θα έχει κάτι πάνω του που θα του θυμίζει εσάς πολλές φορές την ημέρα!

3. Λάδι ξυρίσματος – Σε περίπτωση που θεωρείτε πως ένα δώρο καλλωπισμού είναι περιττό για έναν άνδρα θα εκπλαγείτε μόλις ανακαλύψετε πως οι άνδρες χρησιμοποιούν αρκετά.

4. Μίνι σετ εργαλείων: Του αρέσει να ασχολείται με δουλειές του σπιτιού ή λατρεύει τιs DIY κατασκευές; Ένα μίνι σετ με τα βασικά εργαλεία θα του είναι πάντα απαραίτητο.

5. Καθαριστικό για αθλητικά παπούτσια – Ίσως να μην γνωρίζει καν πως υπάρχει, αλλά αφού του το δωρίσετε δεν θα το αποχωρίζεται.

6. Scrub προσώπου με καφεΪνη – Εάν λατρεύει να ξεκινάει το πρωινό του με μια κούπα ζεστό καφέ τότε σίγουρα θα αγαπήσει την μυρωδιά αυτού του scrub.

7. Τσάντα ταχυδρόμου - Άνετη, πρακτικοί και μπορεί να χωρέσει μέσα ακόμη και το Laptop του!

8. Videogames – Ανεξαρτήτου ηλικίας κανείς άνδρας ποτέ δεν έχει αρνηθεί να παίξει ένα παιχνίδι


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ