Ξεχωριστές γυναίκες

3 χρόνια Papelle

Γράφει: Ελεάνα Παπαχαραλάμπους
18/8/2018

Για κάποιους η ανασκόπηση της χρονιάς γίνεται την Πρωτοχρονιά, για κάποιους άλλους γίνεται στα γενέθλιά τους. Έτσι κι εμείς στο Papelle κάνουμε ανασκόπηση του περασμένου αλλά και των δύο προηγούμενων ετών με αφορμή τα τρίτα γενέθλια του blog.

Τα τρία αυτά χρόνια γράψαμε, εκμυστηρευθήκαμε και αναλύσαμε όλα όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για την ποιότητα ζωής μας, την «αιώνια» νεότητα και πώς θα την επιτύχουμε. Μοιραστήκαμε μικρά και μεγάλα μυστικά που μας εμπνέουν για να νιώθουμε αλλά και να δείχνουμε νέοι, λαμπεροί και χαρούμενοι. Στραφήκαμε στη σοφία της παράδοσης και "κλέψαμε" για χάρη σας τα μυστικά της γιαγιάς Ελένης ώστε να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη και, παράλληλα, με τη συνδρομή διαφόρων καίριων επιστημονικών άρθρων, σας μεταφέραμε τις πιο σύγχρονες συμβουλές που μας  βοηθούν στην ανάκτηση της σωματικής και ψυχικής μας υγείας.

Και αφότου κάναμε την δική μας ανασκόπηση προχωράμε δυναμικά στο δικό μας ‘’New Year’’ οδεύοντας στον 4ο χρόνο με αέρα δροσιάς. Συνεχίζουμε πιο έμπειροι από χθες και λιγότερο από αύριο, χάρη στην επιμονή που μας προσφέρει η εμπιστοσύνη σας, συλλέγοντας όλα εκείνα τα εφόδια που θα μας διδάξουν την τέχνη του ζην και θα δυναμώσουν το μυαλό, την ψυχή και το σώμα.ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ