Η γιαγιά μου

Οι συμβουλές της γιαγιάς μου

Γράφει: Ελεάνα Παπαχαραλάμπους
24/8/2015
Η γιαγιά Ελένη, έχει ένα κουτί με διάφορα αντικείμενα από το σπίτι της, που ήξερε πως όταν θα  μεγάλωνα  με την πάροδο των ετών θα εκτιμούσα το περιεχόμενο. Μεταξύ αυτών των στοιχείων είναι ένα παλιό δερματόδετο περιοδικό που το ονόμασα  «Εφημερίδα Έμπνευση». 
 Σε όλο το δεύτερο μισό της ζωής της, χρησιμοποίησε  την ‘ΕΜΠΝΕΥΣΗ’ για να σημειώνει τις ιδέες, τις σκέψεις, αποσπάσματα, στίχοι τραγουδιών, και οτιδήποτε άλλο που την συγκίνησε.  Αυτή θα διαβάσει αποσπάσματα από το ημερολόγιό της για μένα όταν μεγάλωνα, και θα ήθελε να ακούει να τις  να κάνω ερωτήσεις.  Ειλικρινά έχω πιστώσει ένα μέρος αυτού που είμαι τώρα με τη σοφία που μετέδωσε σε μένα όταν ήμουν πιο μικρή. 
 Θα μοιράζομαι λοιπόν μαζί σας αυτά τα αποσπάσματα μαζί σας  γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να την κάνουμε να γερνάει πρόωρα !!!

"Αναπνεύστε στο μέλλον, εκπνεύστε το παρελθόν. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε και τι περνάτε, πάντα πιστεύουμε  ότι υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ.  Ποτέ μην υποθέτετε την συζήτηση.  Απλά κάντε το καλύτερο σας, τον έλεγχο των στοιχείων που μπορείτε να ελέγξετε, και τότε ας είναι.  Επειδή αφού έχετε κάνει ό,τι μπορείτε, αν είναι γραφτό να γίνει, αυτό θα συμβεί, ή θα σας δείξει το επόμενο βήμα που πρέπει να ληφθούν ειδικοί χειρισμοί."


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ