Ξεχωριστές γυναίκες

Καλωσόρισμα

Γράφει: Ελεάνα Παπαχαραλάμπους
18/8/2015

Εδώ Θα μοιραζόμαστε τις νεότερες εξελίξεις της Ιατρικής επιστήμης με στόχο έναν νέο δικό σας τρόπο ζωής, κομμένο και ραμμένο στα δικά σας μέτρα, θα προσπαθήσουμε να αναλύουμε σε βάθος με συνεντεύξεις, από ιατρούς του εσωτερικού αλλά και Έλληνες ιατρούς που διαπρέπουν στο εξωτερικό, να βάλουμε χρόνια στη ζωή σας και ζωή στα χρόνια σας.

Γνωρίζοντάς  τους όχι μόνο σαν επιστήμονες αλλά έξω από τις λευκές «φοβίστηκες» μπλούζες τους αλλά εκείνους τους άλλους που τυχαίνει να είναι όπως όλοι μας, με ζωή πίσω από τον θάνατο.

Θα ανακαλύψουμε ότι η Ζωή στην Τρίτη Ηλικία έχει να μας δώσει μαθήματα μέσα από τις ρίζες που ονομάζονται εμπειρίες. Θα πάρουμε απλά μαθήματα καθημερινότητας  από πετυχημένες γυναίκες, θα ταξιδέψουμε παρέα στα καλύτερα μέρη με πινελιές ευεξίας και υγείας αλλά και θα μαθαίνουμε για ότι νεότερο στις ιατρικές- προληπτικές εξετάσεις 2ης γενιάς.

 Δεν θα μπορούσα να εγκαινιάσω αυτό το blog  λοιπόν χωρίς να καταθέσω την δική μου δίψα για όμορφη ζωή και για χρόνια καλά, άλλωστε από εδώ θα μοιραζόμαστε την ζωή μας και την ζωή των άλλων από μια άλλη διαφορετική πλευρά γιατί : "η Ζώη είναι ευκολότερη όταν την μοιραζόμαστε, ομορφότερη όταν την αναγνωρίζουμε, σημαντικότερη όταν ακούμε τα βήματα μας και αναγνωρίζουμε τους ψίθυρους  καρδιάς μας»ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ