Συνταγές υγείας

Ageless Beauty by Maria Pagonaki

Γράφει: Ελεάνα Παπαχαραλάμπους
6/5/2016

Στα 20, βάλτε τις βάσεις για να διατηρήσετε όσο περισσότερο μπορείτε την νεανική όψη του δέρματος σας Προστασία με αντιηλιακό πρώτα από όλα! Ενισχύστε το μαύρισμα σας σας είτε με μία πούδρα με ανάλογο αποτέλεσμα, η με ένα self tan. Για επιπλέον ζωντάνια, προσθέστε ρουζ σε ροδακινί η κοραλλί απόχρωση στα ζυγωματικά. Η μαυρισμένη επιδερμίδα, θέλει επιπλέον λάμψη. Ορισμένα χαρακτηριστικά πρέπει να τονιστούν με τα κατάλληλα προϊόντα.

Στα 30, τολμήστε το χρώμα βάζοντας σκιές και μολύβια σε φωτεινές αποχρώσεις και δοκιμάστε κοραλλί, φούξια και ροζ κραγιόν. Ακαταμάχητα είναι και τα eye liners σε navy blue και σμαραγδί.

Στα 40, εστιάστε σε ένα χαρακτηριστικό του προσώπου τονίζοντας το περισσότερο. Έτσι, αν επιλέγετε τα μάτια, προτιμήστε σκιές σε γήινες αποχρώσεις, για να φαίνεται το βλέμμα ξεκούραστο. Αν τονίσετε τα χείλη, έχετε στη διάθεση σας κοραλλί αποχρώσεις που προσδίδουν ένα νεανικό look.

Στα 50, αποκτήστε ελαφρώς το χρώμα του ήλιου. Η υγιής ανάλαφρα μαυρισμένη επιδερμίδα είναι γοητευτική σε κάθε ηλικία, καθώς όμως μεγαλώνουμε φαίνεται να κολακεύει ιδιαίτερα το πρόσωπο. Η υπερβολή οδηγεί αυτομάτως στα αντίθετα αποτελέσματα. Μία υποψία ρουζ στα μάγουλα, μια ανάλαφρη σκιά σε παστέλ τόνους, μάσκαρα και ένα φωτεινό κραγιόν σε μπεζ ροζ η ροδακινί συνθέτουν το ιδανικό καλοκαιρινό μακιγιάζ.

Στα 60, δώστε έμφαση στα lip gloss με ελαφριά δόση χρώματος που ενισχύουν το σχήμα των χειλιών. Τονίστε τα ζυγωματικά με ένα εξίσου φωτεινό ρουζ και μην παραλείψετε μία μάσκαρα που θα τονίσει διακριτικά το βλέμμα σας.

www.mariapagonaki.com  

Instagram  @mariapagonakiΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ